Zangcoaching

Met “Miss Patti”, co-repetitor en “Dr. Steve”, Steven Chicurel, Department of Musical Theatre, University of Central Florida, Orlando, USA, februari 2012

Met zangcoaching wordt je door middel van de juiste zangtechnieken toe te passen bewuster van je stem. Hierdoor wordt je zangtechniek aanzienlijk verbeterd en kun je de zangstukken uitvoeren zoals jij het bedoelt en het publiek in opperste vervoering brengen. Wij coachen je ook om je voor te bereiden op een auditie voor een opleiding of voor een (professionele) productie .

Nancy Meijer Stemcoaching werkt met Estill Voice Training. Dit is een Amerikaans technisch systeem dat op wetenschappelijk onderzoek berust en helpt je stem en je performance optimaal te ontwikkelen.  Door middel van een correcte ademhaling in combinatie met de juiste houding én door gebruik te maken van Estill Voice Training, halen we samen het beste uit je stem.

Ons specialisme is heel breed. We coachen in alle zangstijlen van klassiek tot lichte muziek en alle stijlen binnen het musical repertoire. Nancy Meijer gaat voor het hoogst haalbare in zangcoaching!